Παρασκευή
21
Ιούνιος
TOP

Πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμάτας για συμμετοχή σε πιλοτικό πρόγραμμα

Η Καλαμάτα καινοτομεί! Είστε επιχείρηση ή startup με πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης; Η Καλαμάτα σας χρειάζεται!

Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό GovTech4All Startup Challenge και να συμβάλλετε στην αλλαγή της διαχείρισης ενέργειας σε 6 ευρωπαϊκούς δήμους από τη Λιθουανία, τη Σουηδία, την Ισπανία και την Ελλάδα!

Ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνεργασία με την ΕΔΥΤΕ A.E. και τον Χαράλαμπο Βασιλείου, Σύμβουλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Καινοτομίας που εκπροσώπησε επάξια την πρωτοβουλία μας στο Βίλνιους, σας καλεί να ανακαλύψετε το GovTech4All Startup Challenge, μια σπουδαία ευκαιρία για να συνεργαστείτε με τους Δήμους για την αντιμετώπιση προκλήσεων που αντιμετωπίζουν ως θεσμικά όργανα, από την ενεργειακή διαχείριση δημόσιων κτιρίων έως την αστική γεωχωρική τρισδιάστατη χαρτογράφηση. Οι καταλληλότερες λύσεις εξάλλου θα εφαρμοστούν πιλοτικά, με την εφαρμογή της μεθόδου σύναψης συμβάσεων Design Contest για την πιλοτική εφαρμογή και την κλιμάκωση της καινοτομίας.

Vassiliou 1

Γιατί να συμμετάσχετε;

– Συνδεθείτε απευθείας με τοπικές κυβερνήσεις για να εφαρμόσετε τις λύσεις σας.
– Επιταχύνετε την καινοτομία με πρόσβαση σε ανεκτίμητους πόρους και τεχνογνωσία.
– Παρουσιάστε τις λύσεις σας σε ένα ευρύ κοινό, τοποθετώντας τη νεοσύστατη επιχείρησή σας ως ηγέτη στον τομέα του GovTech.
– Έχετε πιλοτική χρηματοδότηση έως και 50 χιλ. ευρώ.

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο GovTech4All Startup Challenge κάνοντας προεγγραφή και θα είστε μεταξύ των πρώτων που θα γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία σύναψης δημόσιων συμβάσεων σε κάθε δήμο.