Κυριακή
3
Μάρτιος
TOP

Ψήφισε ο Δημήτρης Πτωχός -Κάλεσμα για συμμετοχή και αισιοδοξία πως θα πάει η Πελοπόννησος Μπροστά (video)

Δεκτός με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα έγινε στο Γενικό Λύκειο της Μεσσήνης όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δημήτρης Πτωχός. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο στο στρατόπεδο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, με τον ίδιο να προχωρά σε ένα κάλεσμα προς όλους τους πολίτες με την συμμετοχή τους να δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για να πάει η Πελοπόννησος Μπροστά.

Αναλυτικά:

“Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας για όλους μας, για την όλη την Ελλάδα, για την Πελοπόννησο, για όλους τους συμπολίτες μας.

Θα ήθελα να καλέσω όλες και όλους να έρθουν σε αυτή τη γιορτή, να επιλέξουν αυτόν που θεωρούν καλύτερο για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και όλους τους Δήμους, όταν θα ψηφίζουν.

Θέλω να καλέσω όλους όσοι ήρθαν την προηγούμενη Κυριακή κι ακόμη περισσότερους, όλους όσοι μας ψήφισαν, όλους όσοι δεν μας ψήφισαν αλλά έχουν και μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά με εμάς, όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή της Δημοκρατίας.

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Η συμμετοχή δείχνει να είναι καλή, τουλάχιστον στα τμήματα που έχω επισκεφθεί σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία, τους συνεργάτες μου, τους συνυποψηφίους μου, όλους όσους παίρνουν μέρος. Πιστεύω ότι έως το βράδυ θα έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς…”