Στις 3 Αυγούστου, το Κάρδαμο υποδέχεται μία θεματική βραδιά για ένα γαστρονομικό
ταξίδι σε νέες τεχνικές, συνδυάζοντας υλικά από όλο τον κόσμο και τη Μεσσηνία.
Σκοπός της θεματικής βραδιάς είναι ο κόσμος και οι φίλοι του εστιατορίου να
γνωρίσουν νέες τεχνικές μαγειρικής σε συνδυασμό με τον τοπικό οίνο. Στο πλαίσιο
αυτό έχουν προσκληθεί Chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα το
μενού θα επιμεληθούν ο Ηλίας Δουλάμης, Executive Chef στο ξενοδοχείο Conrad
Dubai, μαζί με τον Chef Εμμανουήλ Πυθάρα, Grill Master Weber και Σπύρο
Κομπογιαννίτη, Chef και ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Κάρδαμο». Το μενού θα
συνοδεύεται από τοπικές ποικιλίες οίνου που θα επιμεληθεί ο Head Sommelier της
Costa Navarino, Μάνος Κεντικελένης. Οι τρεις Chefs και ο Sommelier έχοντας
συγκεντρώσει εμπειρίες από την πολυετή καριέρα τους, θα ενώσουν τις τεχνικές τους
για να ετοιμάσουν ένα μενού το οποίο θα αποτελείται από 5 πιάτα. Πρόκειται για μία
μοναδική γαστρονομική βραδιά.
Κάντε την κράτησή σας μέχρι την Τρίτη, 1η Αυγούστου για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή
σας σε αυτή τη μοναδική, γαστρονομική εμπειρία.
Κόστος: 70€/άτομο
�� Κάρδαμο Εστιατόριο
�� Κρατήσεις: 2721098091 και [email protected]
#Karadamo #Gastronomy #gastrobar #wine #messinia #Kalamata #food #restaurant
#Gastronight