Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

«Σχολικά εγχειρίδια: Ιστορία, μορφή, περιεχόμενο» – Ημερίδα από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Σχολικά εγχειρίδια: Ιστορία, μορφή, περιεχόμενο», την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 11.00 π.μ., στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης, την Λαϊκή Βιβλιοθήκη και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μεσσηνίας. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Την ίδια μέρα θα εγκαινιαστεί και η έκθεση με Αλφαβητάρια από τις συλλογές του Μουσείου Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης και της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, η οποία θα διαρκέσει από τις  19 έως τις 28 Μαρτίου 2023. Ο χώρος της έκθεσης θα είναι επισκέψιμος καθημερινά από τις 8.30 έως τις 14.00. Κατά τις πρωινές ώρες θα υπάρχει η δυνατότητα ξενάγησης σχολείων.  Για τον προγραμματισμό των επισκέψεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη

Δημόσια               Κεντρική              Βιβλιοθήκη         Καλαμάτας         στο         τηλ.        2721096818       ή             με email: [email protected].

Θα ακολουθήσει και περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα της ημερίδας