TOP

Σε ψηφιακή απομόνωση το χωριό Μαργέλι Μεσσηνίας του Δήμου Πύλου Νέστορος | 10 και μέρες χωρίς τηλεφωνία και ίντερνετ

Σε ψηφιακή απομόνωση παραμένει εδώ και δέκα ημέρες το χωριό Μαργέλι Μεσσηνίας, καθώς από τις 29 Μαρτίου 2026 έχει διακοπεί η σταθερή τηλεφωνία και το διαδίκτυο. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν έλλειψη ενημέρωσης από τους αρμόδιους φορείς και εκφράζουν έντονη ανησυχία, καθώς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης η επικοινωνία καθίσταται αδύνατη.

Όπως αναφέρει ο Ηλίας Δημητρακόπουλος, Πρόεδρος της Τ.Κ. Μαργελίου,

“Το χωριό μας Μαργέλι Μεσσηνίας από τίς 29/3/26 παραμένει χωρίς Τηλεφωνική Σύνδεση Σταθερής Τηλεφωνίας και Ίντερνετ με αποτέλεσμα οι καθ’ύλην αρμόδιοι ΟΤΕ-
ΚΟΣΜΟΤΕ Να μας εμπαίζουν χωρίς να μας πούνε πότε θα αποκατασταθή η βλάβη.
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον υπεύθυνο να μας πεί για ποιό λόγο όταν ο άνθρωπος έχει φθάσει να επικοινωνεί με το Διάστημα εμείς Να τιμωρούμεθα έτσι.
Αν κύριοι κάποιος κάτοικος του χωριού μας. Χρειαστεί βοήθεια επείγουσα λόγω και του ότι ούτε και τα Κινητά μας δεν έχουν σήμα μέχρι να ειδοποιήσουμε το Ασθενοφόρο λυπάμαι αλλά θα είναι πολύ αργά.
Είμαστε μόνο 42 ΚΜ μακριά από την Καλαμάτα και δυστυχώς μας Τιμωρουν με μια αδικαιολόγητη αιτιολογία ότι είναι Τεχνική Βλάβη και θα το λύσουν σύντομα. Έχουν παρέλθει 10 ημέρες και δυστυχώς ακόμη τίποτα..”