Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Σήμερα αναμένεται η απόφαση στη δίκη για το θάνατο του K. Θεοδωρακάκη στο σαϊτοπόλεμο του 2019 -Τι πρότεινε η Εισαγγελέας

Ολοκληρώνεται κατά πάσα πιθανότητα σήμερα η δίκη για τον τραγικό θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη στο σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας, ανήμερα το Πάσχα του 2019.

Κατηγορούμενοι είναι τα μέλη του μπουλουκιού που έριχνε σαΐτες τη στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του εικονολήπτη, ο τότε δήμαρχος Καλαμάτας και άλλοι παράγοντες της τότε δημοτικής αρχής της Καλαμάτας.

Η πρόταση της Εισαγγελέως είναι η ενοχή όλων των κατηγορούμενων -πλην του τότε προέδρου των σαϊτολόγων – και πιο συγκεκριμένα.

Την ενοχή του καπετάνιου του μπουλουκιού και του πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΚ που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια με ενέργεια και παράλειψη, σε βαθμό πλημμελήματος.

Την ενοχή του πρώην δήμαρχου, του πρώην προέδρου της Φάρις κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από συγκλίνουσα αμέλεια υπόχρεων σε ιδιαίτερη επιμέλεια τελεσθείσα δια παραλείψεως.

Θα πρέπει παράλληλα να αναφερθεί πως υπάρχουν και 5 μέλη του μπουλουκιού τα οποία και κατηγορούνται για παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών.