Τρίτη
31
Ιανουάριος
TOP

Σήμερα ανάβουν τα φώτα στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης! (βίντεο)

Με την τοποθέτηση των τεσσάρων πυλώνων και των φωτιστικών που αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη, η εικόνα του ανανεωμένου, ολοκαίνουργιου επί της ουσίας, δημοτικού σταδίου της Μεσσήνης, σχεδόν ολοκληρώνεται…

Αυτή την ώρα τα συνεργεία του Δήμου Μεσσήνης βρίσκονται στο γήπεδο όπου μετά την ανάρτηση των πυλώνων, συνέχισαν με την τοποθέτηση των φωτιστικών και μέσα στην ημέρα το στάδιο θα φωτιστεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο ενός πρώτου, απαραίτητου δοκιμαστικού.

Τα θεωρεία έχουν ετοιμαστεί. Παράλληλα, άμεσα θα τοποθετηθούν τα 400 καθίσματα στις κερκίδες με εργασίες που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Φιλόδημος», και σειρά παίρνουν οι βαλβίδες για τα αγωνίσματα (σκάμα, σφαίρα κλπ).

Στο Δημοτικό στάδιο βρίσκεται ο Λούης Τσάτουμας πρωταθλητής του Μήκους και νυν προπονητής του Μεσσηνιακού Γ.Σ, ο οποίος κατάγεται από τη Μεσσήνη συμμετέχοντας κι αυτός στις εργασίες στο ταρτάν όπου θα τοποθετηθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός για τα αθλήματα του στίβου, συμβάλλοντας στην αλλαγή της εικόνας του σταδίου της πόλης.

Όλα αυτά φανερώνουν πως το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα και η ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης του δημοτικού σταδίου της γείτονα πόλης, για την οποία είχε δεσμευθεί από την αρχή της θητείας της η δημοτική αρχή, παίρνει σάρκα και οστά.

Με τις τελευταίες πινελιές να ολοκληρώνονται σύντομα θα γίνουν και τα εγκαίνια παρουσία και σημαντικών πολιτικών προσώπων.

Κατόπιν όλων αυτών το Δημοτικό γήπεδο της Μεσσήνης θα αποτελέσει, αναμφίβολα το στολίδι της πόλης και το πιο σύγχρονο γήπεδο ολόκληρης της Μεσσηνίας .

Σ.Τρ.