Κυριακή
3
Μάρτιος
TOP

Σήμερα στις 15:00 LIVE στο ACTION 24 και στο BEST ο αγώνας Athens Kallithea – Καλαμάτα

Τηλεοπτική είναι η σημερινή “καυτή” αναμέτρηση ανάμεσα σε Athens Kallithea Fc και ΠΑΕ Καλαμάτα, που θα διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι. Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από το ACTION 24 και την τηλεόραση BEST.
Η σημερινή αναμέτρηση θα προβληθεί από την συχνότητα της τηλεόρασης BEST αλλά και μέσω του ψηφιακού καναλιού Best Hybrid3, σε υψηλότερη ακόμη ευκρίνεια και ποιότητα για όσους διαθέτουν Smart TV.

Πρόκειται στην ουσία για την πρεμιέρα του ACTION 24 στη Super League II. Αφού με τη σημερινή αναμέτρηση ξεκινά η συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού που αλλάζει με τη δυναμική του παρουσία το εγχώριο -περιφερειακό και όχι μόνο- τηλεοπτικό τοπίο, και της δεύτερης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας, της οποίας θα προβάλει από τούδε και στο εξής δύο αναμετρήσεις κάθε Σαββατοκύριακο. Ο αγφώνας θα προβληθεί παράλλκηλα και μέσω της συχνότητας της Τηλεόρασης BEST, που συνεχώς εξελίσσεται και “μεγαλώνει” και πρόσφατα ξεκίνησε μια δημιουργική, και σε πολλά επίπεδα, συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24, και θα προβάλλει επίσης ζωντανά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Super League II, ικανοποιώντας τις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού της Πελοποννήσου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/23 15:00 – Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/12/23 15:00 – Α’ ΟΜΙΛΟΣ

AEΛ – Απόλλων Πόντου*

ΔΥΟ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν δύο αναμετρήσεις που θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το κανάλι της Super League 2:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00 Μακεδονικός – ΑΕΚ Β

ΤΕΤΑΡΤΗ 15:00 Ιωνικός – Αιγάλεω

* Ο τρόπος συνδρομής στο κανάλι της SL2 στο YouTube θα γίνει γνωστός με νέα ενημέρωση της διοργανώτριας.