Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Στελέχη ΝΔ μετά το exit poll: Εξασφαλίζουμε ασφαλή αυτοδυναμία -Νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη

Μπροστά και με διαφορά άνω του 20 μεγαλύτερη από αυτήν της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου βρίσκεται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ βάσει του Exit Poll. Η πρώτη αντίδραση στα exit polls που αποτυπώνουν μια ιστορική νίκη της ΝΔ, ήρθε από την Πειραιώς. 

Στελέχη της ΝΔ σημείωναν λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του exit poll που δείχνει τη ΝΔ να εξασφαλίζει άνετη αυτοδυναμία με ποσοστό από 40-44%: «Aναμένουμε τα αποτελέσματα. Φαίνεται ότι η ΝΔ εξασφαλίζει ασφαλή αυτοδυναμία. Αυτό μάς κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο».

Aναμένουμε τα αποτελέσματα. Φαίνεται ότι η ΝΔ εξασφαλίζει ασφαλή αυτοδυναμία. Αυτό μάς κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο.

Νωρίτερα, στα γραφεία της ΝΔ έφθασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του προκειμένου να παρακολουθήσουν από εκεί τα exit polls και στη συνέχεια τη ροή των αποτελεσμάτων.

 

Πηγή: iefimerida.gr