Τετάρτη
22
Μάρτιος
TOP

Στη μάχη των play off ρίχνεται ο Πανθουριακός- Κάλεσμα στον κόσμο του

Την δική του πρεμιέρα στα Play off ανόδου κάνει αύριο ο Πανθουριακός, ο οποίος υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας.

Το πρωτάθλημα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων από το οποίο θα προκύψουν οι ομάδες που θα προβιβαστούν στη Γ΄ Εθνική, ξεκίνησε ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην πρεμιέρα του οποίου η ομάδα του Τάκη Σακελλάροπουλου είχε ρεπό.

Πρώτος αντίπαλος της Θουρίας θα είναι ο Παλληξουριακός. Ζητούμενο είναι βεβαίως η νίκη και σε αυτό σύμμαχος θα είναι ο κόσμος της ομάδας, τον οποίο προσμένει στο γήπεδο την αυριανή ημέρα για να στηρίξει την προσπάθεια για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

 

Σχεδόν κομπλέ

Μοναδικός απόντας ο Άγγελος Σαραντόπουλος, που κάνει ατομικές προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του και δεν θα μπορέσει να είναι παρών στο ματς, υποστηρίζοντας την ομάδα του από τον πάγκο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πανέτοιμοι και είναι διάθεσή του προπονητή τους, Τάκη Σακελλαρόπουλου.

Κάλεσμα στον κόσμο του

Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ο σύλλογος της Μεσσηνίας επιθυμεί να έχει στο πλευρό του τον πιο πολύτιμο σύμμαχο: τον φίλαθλο κόσμο. Η παρουσία τους κερκίδες του δημοτικού σταδίου είναι κομβικής σημασίας καθώς, δίνοντας παλμό και ώθηση στους παίκτες, μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη του πρώτου θετικού αποτελέσματος.

Η τιμή των εισιτηρίων σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση είναι 10 ευρώ (επισήμων) και 5 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στον 5ο Όμιλο:

AO ΠΑΤΡΑΙ – ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 3-0

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ 0-0

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΤΣΙΛΙΒΗ 3-0 (Α.Α.)

ΡΕΠΟ: ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ

2η Αγωνιστική  11/05/2022, ώρα 16:00

ΤΣΙΛΙΒΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΠΑΤΡΑΙ ΑΠΣ

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

ΡΕΠΟ: ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ

Τι ισχύει στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική

Οι πενήντα τρεις (53) Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. (ανάμεσά τους και ο Α.Ο.Τυμπακίου) και οι τρεις (3) Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Ομάδες, λαμβάνουν μέρος στους αγώνες κατάταξης για τον προβιβασμό στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Από τους 8 ομίλους των 7 ομάδων έκαστος, θα προβιβασθούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες από την τελική βαθμολογική κατάταξη του κάθε ομίλου. Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.

Το πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο και κάθε σωματείο θα αγωνιστεί σε 3 αγώνες εντός, 3 εκτός και θα έχει ένα ρεπό.