Δευτέρα
13
Απρίλιος
TOP

Στην τελική φάση πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα Optimist 2026 ο 10χρονος Νικόλας Μπούνας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας

Στην τελική φάση πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα Optimist 2026 ο 10χρονος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Μπούνας Νικόλας . 

“Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας με υπερηφάνεια ανακοινώνει την συμμετοχή του 10χρονου αθλητή Μπούνα Νικόλαου στην Open Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής ομάδας (GRAND FINAL) η οποία θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από τις 15 έως 19 Απριλίου 2026.

Ο αθλητής μας Μπούνας Νικόλας εξασφάλισε το δικαίωμα συμμετοχής μετά από την επιτυχημένη παρουσία του στις προηγούμενες φάσεις (semi finale ).

Η διοργάνωση αποτελεί το αποκορύφωμα της αγωνιστικής χρονιάς για την κατηγορία σκαφών optimist καθώς από τα αποτελέσματα των ιστιοδρομιών θα προκύψουν οι δώδεκα (12) αθλητές /τριες που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα optimist 2026.

Στο θαλάσσιο χώρο της Βούλας θα κληθεί ο 10χρονος αθλητής μας Μπούνας Νικόλας για να αναμετρηθεί με τους κορυφαίους ιστιοπλόους από όλη την Ελλάδα διεκδικώντας μία θέση στη “γαλανόλευκη” αποστολή που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στις Διεθνείς Διοργανώσεις το 2026.

Στο στόχο της καλύτερης δυνατής εμφάνισης του 10χρονου αθλητής μας θα συνοδεύσει η προπονήτρια του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ναυτικού ομίλου Καλαμάτας Μελίνα Παππά από την οποία θα έχει την τεχνική καθοδήγηση και υποστήριξη του κατά την διάρκεια του αγώνα. Σου ευχόμαστε Νικόλα καλές θάλασσες ,ούριο άνεμο στα πανιά σου! Απόλαυσε κάθε στιγμή στον αγώνα” αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.