Δευτέρα
4
Μάρτιος
TOP

Στην Τρίπολη παρουσιάζει ο Μανώλης Μάκαρης όλο το ψηφοδέλτιό του – Παρουσίαση και προγραμματικές δεσμεύσεις στη Μεσσήνη

Παρουσία πολιτών και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Αλέξη Χαρίτση, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα η Πελοπόννησος”, παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής στη Μεσσήνη, το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας καθώς και τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του. 

Ο Μανώλης Μάκαρης επανέλαβε τη δέσμευση του συνδυασμού του για αποφάσεις που θα λαμβάνονται με κύριο γνώμονα τις προτάσεις της πλειοψηφίας των πολιτών και προς όφελος των πολλών, παρουσιάζοντας παράλληλα το προεκλογικό φυλλάδιο του συνδυασμού με τις προγραμματικές αρχές.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Αύριο, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ο Μανώλης Μάκαρης και ο συνδυασμός του διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο της Αρκαδίας στις 6 το απόγευμα, με θέμα «Κλιματική αλλαγή στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο».

ΜΙα ώρα αργότερα, στις 7 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη, ο Μανώλης Μάκαρης θα παρουσιάσει το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του “Πρώτα η Πελοπόννησος” καθώς και τις προγραμματικές του δεσμεύσεις.