Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

Στο φουλ οι… μηχανές για να κλείσουν οι συνδυασμοί για τις περιφερειακές εκλογές

Η περιφερειακή μάχη εξελίσσεται και είναι εκείνη που “κλέβει” τις εντυπώσεις για τα τεκταινόμενα σε προσκήνιο και παρασκήνιο. Με το χρόνο να πιέζει ως προς την συμπλήρωση των συνδυασμών για τους υποψηφίους σε κάθε περιφερειακή ενότητα, οι επόμενες κινήσεις είναι καθοριστικές.

Ο Δημήτρης Πτωχός είναι εκείνος που κινείται δυναμικά σε όλα τα επίπεδα, προχωρώντας παράλληλα στην ολοκλήρωση του παζλ των προσώπων των υποψηφίων, με ανοίγματα και προσθήκες που αποτελούν αίσθηση. Ο Επικεφαλής του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά” μετά την Κορινθία και την Αρκαδία, απόψε παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.

Τις μηχανές στο φουλ έχει βάλει και ο Μανώλης Μάκαρης και με την αυτοδιοικητική του εμπειρία άμεσα κατάφερε να στοιχειοθετήσει το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του με ανακοινώσεις στη Μεσσηνία. O επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα η Πελοπόννησος” χθες από Τρίπολη και Καλαμάτα έδωσε το στίγμα του και παρουσίασε και τα πρώτα στελέχη που κατέρχονται μαζί του στις εκλογές.

Το χαμένο έδαφος από τις… καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν λόγω των τριγμών στο ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμος να καλύψει ο Δημήτρης Κουτσούλης. Χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης παρουσίασε με διακήρυξη το όνομα της παράταξής του που είναι η “Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής” και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει τις ανακοινώσεις ονομάτων που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιοι τελικά θα βρεθούν στο πλευρό του.

Οι επόμενες ώρες ουσιαστικά είναι ώρες εξελίξεων και ανακοινώσεων …