Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Στο Γενικό Συμβούλιο της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε εκλέχθηκαν Δημήτρης Φαββατάς και Νικολίνα Λέκκα

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του 9ου Συνεδρίου της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε στην Αθήνα που διήρκησαν από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2022, αναδείχθηκαν οι επιτυχίες σε ό,τι αφορά στην εκπροσώπηση του Συλλόγου Εργαζομένων της ΠΕ Μεσσηνίας, μέσα από την εκλογή του Δημήτρη Φαββατά στο Γενικό συμβούλιο της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

«Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε) που διεξήχθη από 15 έως 17 Μαρτίου 2022 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Novotel.

Στις Εκλογές που διενεργήθηκαν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ.Δημήτρης Φαββατάς, εκλέχθηκε στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και η συνάδελφος κα. Νικολίνα Λέκκα, εκλέχθηκε ως Αντιπρόσωπος της ΟΣΥΑΠΕ στην ΑΔΕΔΥ, θέσεις ιδιαιτέρως τιμητικές για τους ίδιους και για το σύλλογό μας.

Είμαστε βέβαιοι, πως θα εκπροσωπήσουν τους υπαλλήλους των Περιφερειών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεδομένης της γνώσης, της εμπειρίας τους και της μαχητικότητάς τους και ευχόμαστε και στους δύο : Συγχαρητήρια και Καλή Θητεία!

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου»