Κυριακή
5
Δεκέμβριος
TOP

Στο Gift n’ Design Laser Creations οι ιδέες σας γίνονται πραγματικότητα! (pics)

Κάθε δώρο είναι ξεχωριστό για να γίνει όμως πραγματικά μοναδικό χρειάζεται τη δική μας προσωπική πινελιά. Στο νέο κατάστημα Gift n’ Design Laser Creations των Νίκου και Κώστα Βλαχονικολού σχεδιάζουμε και δημιουργούμε μαζί.

Οι νέες ιδέες, η πρωτοτυπία, η δημιουργικότητα, είναι βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας και συνάμα κίνητρο δημιουργίας.

Ξεχωριστές καινοτόμες δημιουργίες για δώρα ή για τη διακόσμηση του χώρου σας.

Τα εγκαίνια του κατταστήματος Gift n’ Design Laser Creations των Νικου και Κώστα Βλαχονικολού έγιναν χθες στην Καλαμάτα από τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Μεσσηνίας Φίλιππο Χαμαργιά παρουσιά του βουλευτη Μεσσηνίας Περικλή Μαντά, του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλου, του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρου, του μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Εγγλέζου και πλήθος κόσμου που με την παρουσία τους στήριξαν το νέο αυτό επιχειρηματικό εγχείρημα δυο δραστήρων μελών της τοπικής μας κοινωνίας.

Στο κατάστημα Gift n’ Design Laser Creations μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά δώρα κάνοντας την ιδέα σας πράξη! Πρωτότυπες προτάσεις διακόσμησης για το σπίτι ή το γραφείο, ιδιαίτερα αξεσουάρ, custom προϊόντα, ιδιαίτερα διακοσμητικά, αλλά και ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους σας. Επιχειρηματικά δώρα, premium συσκευασίες προτάσεις σήμανσης και διακόσμησης του επαγγελματικού σας χώρου που θα κλέψουν τις εντυπώσεις…

Gift n’ Design Laser Creations στη Νέα Είσοδος (Ασπρόχωμα), και στην Σιδηροδρομικού Σταθμού 14, στην Καλαμάτα.