Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας» ο Σωτήρης Σταθόπουλος

Την παρουσία του Σωτήρη Σταθόπουλου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της ανακοίνωσε η παράταξη «Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Καλωσορίζουμε και επίσημα στην Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας το Σωτήρη Σταθόπουλο ο οποίος θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές με το ψηφοδέλτιό μας στη Δ.Ε. Μελιγαλά.

Είναι γεννημένος το 1975 και είναι γιός του πρώην Δημάρχου Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλου και της εκπαιδευτικού Ευδοξίας Σταθοπούλου.

Είναι οικονομολόγος και επιχειρηματίας. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών, σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικά.

Μετά τις σπουδές του, επέστρεψε στο χωριό του το Ζευγολατιό, όπου διατηρεί εταιρεία κατασκευής και εμπορίας εορταστικών ειδών. Έχει εργαστεί για μία πενταετία σε εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων του εξωτερικού.

Έχει ήδη αναλάβει τον τομέα επικοινωνίας της αυτοδιοικητικής παράταξής μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η υποψηφιότητά του προσδίδει μεγάλη δυναμική στην παράταξή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο υποψήφιος, «Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αδαμόπουλο για την προτροπή του να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κάτι που μέχρι πρόσφατα έβρισκα από αδιάφορο έως αποκρουστικό.  Με έπεισε όμως η σοβαρότητα, η μεθοδικότητα και η συνέπεια που τον διακρίνει ότι μπορεί να ηγηθεί μίας ομάδας που θα βάλει φρένο στον κατήφορο αλλά κυρίως να βάλει μπροστά το αναπτυξιακό σχέδιο που έχει για το Δήμο Οιχαλίας.»

Μελιγαλάς, 10 Μαρτίου 2023

Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας»