Δυο ακόμη ανανεώσεις ανακοίνωσε ο ΑΟ Μιλτιάδης. Η διοίκηση του συλλόγου έκανε γνωστή τη συνέχιση της συνεργασία της με τους Ηλία Πολίμο και Λάμπρο Ταΐρη και για τη νέα σεζόν.
Πιο αναλυτικά: “Ο Ηλίας Πολίμος, ένας έμπειρος και αξιόπιστος αμυντικός, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την αμυντική μας γραμμή με τη σταθερότητα, την αγωνιστικότητα και την προσωπικότητά του. Παράλληλα, ο Λάμπρος Ταΐρης, ένας έμπειρος μέσος με ποιότητα, ηγετική παρουσία και σημαντική προσφορά στην ομάδα, θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα, συμβάλλοντας με την εμπειρία και τις παραστάσεις του στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.
Η παραμονή δύο ποδοσφαιριστών με αποδεδειγμένη αξία και σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας ενισχύει ακόμη περισσότερο τον αγωνιστικό μας σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
Ηλία και Λάμπρο, σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και ακόμα περισσότερες επιτυχίες με τον ΑΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ.”