Δευτέρα
24
Ιανουάριος
TOP

Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας – Τα τηλεοπτικά και οι εμβόλιμες

Ξεκινά  το Σαββατοκύριακο 17-18/1 η Super League 2 και άπαντες μετρούν αντίστροφα για την πρώτη σέντρα της σεζόν, ύστερα από πολλούς μήνες ταλαιπωρίας και αγωνιστικής απραξίας λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Στο μετξύ, με πρωτοβουλίες του προέδρου της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκου εξασφαλίστηκε, μετά την τελική έγκριση των «ειδικών» για την έναρξη, κι ένα καλεντάρι μέχρι το τέλος του χρόνου, εντός του οποίου υπάρχει πρόβληψη, σε περίπτωση διακοπής λόγω της πανδημίας του τι θα συμβεί εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Επιπλέον στην σημερινή τηλεδιάσκεψη ξεκαθαρίστηκε το πρόγραμμα της πρεμιέρας, οι εμβόλιμες αγωνιστικές, καθώς και πως θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση αγώνα κάθε εμβόλιμη Τετάρτη στις 15:30 . Αναλυτικά:

Σάββατο 16/1

ΑΕ Καραϊσκάκης-Λεβαδειακός (14:45)

ΟΦ Ιεράπετρας-Διαγόρας (14:45)
ΠΑΕ Χανιά-Δόξα Δράμας (14:45)
Παναχαϊκή-Τρίκαλα (14:45-ΕΡΤ3)

Κυριακή 17/1

Εργοτέλης-Ιωνικός (14:00)
Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη (14:45 ΕΡΤ3)

Οι αποφάσεις του ΔΣ

Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά τη σημερινή συνεδρίασή του:

Ενέκρινε την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος της Ενωσης:

Το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τη διεξαγωγή αναβληθέντος αγώνα λόγω covid, ο οποίος θα πραγματοποιείται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής (28/3/2021) ότι οι εναπομείνασες αγωνιστικές ημέρες (Τετάρτη – Κυριακή) δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση των αγώνων play offs-play outs μέχρι την 19η Μαΐου, τότε το Δ.Σ. με απόφασή του δύναται να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή αγώνων play offs-play outs εις τρόπον ώστε το Πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ημέρας.

Ενημερώθηκαν επίσης για την τηλεδιάσκεψη του προεδρείου με την ΕΡΤ Α.Ε. όπου ο τηλεοπτικός πάροχος θα προβάλλει δυο αγώνες το σαββατοκύριακο στις 14:45 και έναν την Τετάρτη κατ΄ επιλογή του.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ – ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ SL2

Επιστρέφουν οι παρατηρητές στα γήπεδα, όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Συγκεκριμένα από την 17η αγωνιστική οι παρατηρητές διαιτησίας θα έχουν ξανά φυσική παρουσία στα γήπεδα και αυτό ισχύει τόσο στο Κύπελλο όσο και στη Super League 2.

Αναλυτικά: “Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι από την 17η αγωνιστική της Super League 1 οι Παρατηρητές Διαιτησίας θα επιστρέψουν στα γήπεδα με φυσική παρουσία. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις διοργανώσεις της Super League 2 και του Κυπέλλου Ελλάδος 2021 που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.”