Σάββατο
15
Ιούνιος
TOP

Super League II: Δείτε LIVE αύριο στο ACTION24 και στο BEST Hybrid 1 τον αγώνα Athens kallithea – Καλαμάτα

Τηλεοπτικό είναι το αυριανό ματς ανάμεσα σε Καλλιθέα και Καλαμάτα για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play off, ανάμεσα σε Athens kallithea – Καλαμάτα και θα προβληθεί από την τηλεόραση του ACTION24 και το ψηφιακό κανάλι BEST HYBRID 1 της τηλεόρασης BEST Πελοποννήσου.

Το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικό  αφού και οι δυο ομάδες έχουν ουσιαστικά ολοκληρώσει την προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα με την μεν Καλλιθέα να έχει κατακτήσει την άνοδο, αναμένεται και η σχετική φιέστα και τη δε Καλαμάτα έχοντας πετύχει μόνο την είσοδό της play off, να έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Σε ρυθμούς φιέστας η Καλλιθέα

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει και η φιέστα για τον τίτλο και την ιστορική επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.

Η ενημέρωση για τα εισιτήρια: Για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν εναντίον της Καλαμάτας στις 25 Μαΐου, μετά τη λήξη του οποίου θα ακολουθήσει η τελετή απονομής του τροπαίου για το φετινό πρωτάθλημα, θα υπάρχει γενική είσοδος €5.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω Ticketmaster.gr από 21 Μαΐου, και από το γραφείο στο γήπεδο ως εξής.

— Τρίτη έως Παρασκευή, 9:00-18:00
— Ημέρα του αγώνα, 11:00-ημίχρονο

Χωρίς Πασά στην Καλλιθέα

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε η ομάδα της Καλαμάτας την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με την Athens Καλλιθέα στην Αθήνα.

Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος θα πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, πλην του τιμωρημένου λόγω καρτών Γιάννη Πασά και λίγη ώρα πριν την σέντρα του αγώνα θα βγάλει την 20αδα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.