Σάββατο
13
Ιούλιος
TOP

Super League II: Ο Χιώτης Τζαμουτζαντώνης στο Ολυμπιακός Β – Καλαμάτα

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ για τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 σε Βόρειο και Νότιο όμιλο. Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Β που θα γίνει το Σάββατο 12 του μηνός και ώρα 13:45 ορίστηκε ο κ. Τζαμουτζαντώνης  του συνδέσμου Χίου. Βοηθοί του οι κ. Πάγκαλος και Φραγκιαδάκης του συνδέσμου Λασιθίου.

Η Καλαμάτα μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα επιθυμεί να δώσει συνέχεια με ένα θετικό αποτέλεσμα επί του Ολυμπιακού Β.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση για την Αθήνα. Την αποστολή θα ακολουθήσει και ο Ανδρέας Τάτος αν και ακόμα δεν είναι σαφές εάν θα πάρει λεπτά συμμετοχής στον αγώνα.

Κατά τα λοιπά, το κλίμα στην ομάδας είναι πολύ καλό μετά το ιδανικό ξεκίνημα και άπαντες στην ομάδα αισιοδοξούν πως η πορεία θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που έχουν για την φετινή χρονιά.

Οι αγώνες και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής στον Νότιο όμιλο:

Ολυμπιακός Β-Καλαμάτα (Σάββατο 12/11 – 13:45)
Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

ΑΕΚ Β-Ηλιούπολη (Σάββατο 12/11 – 15:00)
Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κοττόρος, Δέτση (Δωδ/νήσου)

ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ Ρουφ
Διαιτητής: Ρεντίφης (Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής), Παύλος (Δυτ. Αττικής)

Κηφισιά-Αιγάλεω (15:45)
Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ισσά, Νικολάου (Αθηνών)

Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης
Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης, Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

Παναχαϊκή-Επισκοπή
Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Κυρίος, Τσούκας (Αρκαδίας)

Προοδευτική-Athens Kallithea (Δευτέρα 14/11 – 15:15)
Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου, Ζούλης (Αχαΐας)

Ρεπό: Χανιά

KALAMATA FC Πνοή

Η ΠΑΕ Καλαμάτα, στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, «KALAMATA FC Πνοή», συμμετείχε στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Αντίποδες», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Μελβούρνη, και είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό φεστιβάλ στην Αυστραλία.

Με τη συμμετοχή μας, στοχεύσαμε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αθλητισμού και της καλής επιρροής που μπορεί να έχει το ποδόσφαιρο στην ανάπτυξη των νέων. Η Μαύρη Θύελλα, φιλοξένησε στο περίπτερό της όλους τους Μεσσήνιους της Μελβούρνης και διέθεσε όλα τα έσοδα από την συγκεκριμένη εκδήλωση, υπέρ της στήριξης των απόδημων Ελλήνων της Αυστραλίας.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά του κύριου Απόστολου Ορφανού, του αντιπρόσωπου του προγράμματός μας στην Αυστραλία, ο οποίος υποστήριξε και οργάνωσε όλη τη δράση μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ενώσουμε τον απόδημο ελληνισμό με την Ελλάδα, το ποδόσφαιρο και την Μαύρη Θύελλα