Τρίτη
27
Σεπτέμβριος
TOP

Survival Games στο δήμο Οιχαλίας με τον Γιάννη Σπαλιάρα

Σε ρυθμό…. Survival Games  ο δήμος Οιχαλίας ο οποίος τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Μελιγαλά διοργάνωση μια μεγάλη εκδήλωση για όλη την οικογένεια με δωρεάν είσοδο και συμμετοχή!

Μετά και το κλείσιμο των σχολείων και τον περιορισμό των αθλητικών δραστηριοτήτων ο Δήμος Οιχαλίας έχοντας ως γνώμονα την ευχαρίστηση των μικρών μας φίλων αποφάσισε τη διεξαγωγή των αγώνων επιβίωσης(SURVIVAL GAMES).
Το πιο γνωστό παιχνίδι της επικαιρότητας είναι εδώ !!!
Ένας ξεχωριστός και διασκεδαστικός τρόπος άθλησης για όλες της ηλικίες που βοηθά να συνεργαστούν, να γελάσουν, να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν, να συναγωνιστούν, να νιώσουν την πρόκληση, να δοκιμαστούν στους στόχους, στον αγώνα, στην ευγενή άμιλλα και το ομαδικό πνεύμα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά να βιώσουν και να παίξουν μέσα από τους επαγγελματικούς στίβους μάχης του πραγματικού survivor!!
Πάντα με την προβλεπόμενη ασφάλεια για όλους τους παίκτες !

Το ανώτατο όριο των συμμετοχών έχει ήδη συμπληρωθεί.

Την εκδήλωση θα παρουσιάζει το γνωστό μοντέλο και συμμετέχοντας στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης, Γιάννης Σπαλιάρας.
Στην εκδήλωση θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας με σκοπό την διανομή τους σε άπορες οικογένειες.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊου.