Πέμπτη
20
Ιανουάριος
TOP

Survivor 4 – Ασημακόπουλος: «Ο Σάκης είναι ένας παίκτης που ήρθε διαβασμένος»

Τον έστησε για τα καλά στον τοίχο

Η Μαριαλένα είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor, μετά την επιλογή του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος νίκησε την ατομική ασυλία.

Ο Σάκης, μετά το άκουσμα του ονόματος της πρώην συντρόφου του, πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον συμπαίκτη του να πάρει την θέση της, ωστόσο ο ίδιος παρέμεινε πιστός στην Μαριαλένα.

Survivor 4 spoiler 13/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή – ΑΝΑΤΡΟΠΆΡΑ!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο αργότερα μάλιστα τους έστησε στον τοίχο, αναφέροντας πως η κίνηση αυτή του Σάκη ήταν θέμα τακτικής και πως σίγουρα γνώριζε η Μαριαλένα ότι θα ήθελε να πάρει την θέση της.

Δεν έμεινε όμως εκεί, μιας και ο ίδιος ανέφερε πως ο Σάκης είναι ένας παίκτης που μπήκε αρκετά διαβασμένος μέσα στο παιχνίδι και πως παρόλο που αυτός αρνείται ότι είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι πριν μπει, είναι ολοφάνερο πως και το έβλεπε και πως έχει μπει καθαρά με στρατηγική, καθώς ξέρει την γνώμη του κόσμου.

Στημένη η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα;

Η συνύπαρξη του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη είναι ένα από τα στοιχεία, που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό Survivor, αλλά φαίνεται πως η παραγωγή είχε φροντίσει για αυτή από πολύ νωρίς, προτού καν αρχίσει το ριάλιτι επιβίωσης.

Το παρελθόν των δύο παικτών είναι αρκετά γνωστό στους οπαδούς του παιχνιδιού. Είχαν σχέση για δύο χρόνια, χώρισαν και προχώρησαν τη ζωή τους, ο μεν Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλάη δε Μαριαλένα με τον Γιώργο Λιβάνη, που πάντως είναι κερδισμένος σε φήμη χωρίς να έχει χρειαστεί αν πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Σάκης Μαριαλένα σχέση

Η παρουσία του Σάκη στο νησί άλλαξε όλες τις ισορροπίες, τόσο στη σχέση με τη Μαριαλένα όσο και στους συσχετισμούς δυνάμεων ανάμεσα σε «Κόκκινους» και «Μπλε», στον καιρό που το παιχνίδι ήταν ομαδικό, καταφέρνοντας τώρα να διώξει ακόμη και τον Τριαντάφυλλο. Πρόκειται για ένα από τα δυνατά «χαρτιά», ειδικά τώρα που ο Τριαντάφυλλος έφυγε, και η ιστορία με τη Μαριαλένα αναπαριστά μια ελπίδα για την τηλεθέαση στην παραγωγή…

πηγή: youweekly.gr