Παρασκευή
2
Δεκέμβριος
TOP

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών αύριο στην Καλαμάτα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν αύριο στην Καλαμάτα οι εκπαιδευτικοί της Μεσσηνίας αύριο, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, στο Διοικητήριο της Καλαμάτας με αφορμή την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο δυο προϊσταμένων νηπιαγωγών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο Σύλλογος μας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ προβαίνει σε συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας μετά από την ενέργεια της Δ/ντριας της Δ/νσης  ΠΕ Μεσσηνίας και του ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας να παραπέμψουν σε Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να δικαστούν δύο προϊσταμένες νηπιαγωγοί, μέλη του Συλλόγου μας,  επειδή δεν ανάρτησαν έγκαιρα κείμενα στην πλατφόρμα της αξιολόγησης.

Η απάντηση θα δοθεί από το ζωντανό εκπαιδευτικό κίνημα. Υπερασπιζόμαστε και συντασσόμαστε στο πλευρό των μελών του Συλλόγου μας που αδίκως οδηγούνται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο γιατί αναγνωρίζουμε το αυτονόητο,  το ωράριο και η πραγματικότητα στα νηπιαγωγεία εξουθενώνουν και εξοντώνουν τους/τις νηπιαγωγούς και πως η αξιολόγηση δρομολογείται για να ισοπεδώσει το δημόσιο και δωρεάν σχολείο!

Απέναντι σε κάθε απειλή και δίωξη  χρειάζεται να απαντάμε αγωνιστικά, μαζικά, συλλογικά και αποφασιστικά. Καλούμε όλους-ες τους συναδέλφους-ισσες να δώσουν δυναμικό παρών στη συγκέντρωσή μας. Στέλνουμε το μήνυμα πως οι εκπαιδευτικοί δεν σκύβουν το κεφάλι και είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των δικαιωμάτων μας!

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Λαδά  Χριστίνα                                                     Ψαλλίδας Διονύσιος»