Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Συγκλονισμένη η Μεσσηνία από τον άδικο χαμό του Βασίλη Κοζομπόλη -Τραγωδία στη Μ. Μαντίνεια (video)

Απέραντη θλίψη και συντριβή προκάλεσε σε όλους η είδηση για τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό, ενός ανθρώπου, γνωστού στην τοπική κοινωνία, του Βασίλη Κοζομπόλη, πρώην Προέδρου της Ένωσης Μεσσηνίας.

Ο Βασίλης Κοζομπόλης είχε προσφέρει στον αγροτικό τομέα της Μεσσηνίας και είχε αφήσει το δικό του στίγμα με την δυναμική του παρουσία και συμμετοχή στα δρώμενα του χώρου και όχι μόνο.

Έφυγε δυστυχώς με τόσο τραγικό τρόπο, περίπου στις 12 το μεσημέρι στην περιοχή της Μικρής Μαντίνειας, κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών, το τρακτέρ που οδηγούσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ανετράπη καταπλακώνοντάς τον και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Χαρίτση για την απώλεια του Βασίλη Κοζομπόλη

«Η απροσδόκητη και άδικη απώλεια του Βασίλη Κοζομπόλη μας γεμίζει θλίψη.

Παρών στα κοινά μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του, ο Βασίλης Κοζομπόλης ήταν ένας ενεργός πολίτης που άφησε το στίγμα του στα αγροτικά ζητήματα του νομού μας.

Εκφράζω από καρδιάς τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του.»

Το Διοικητικό & το Εποπτικό Συμβούλιο, τα Μέλη και οι Εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ένωση Μεσσηνίας” θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για την αδόκητη και τραγική απώλεια του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αβίας & Μικράς Μαντίνειας και πρώην Προέδρου της ΕΑΣ Μεσσηνίας κ. Βασίλειου Κοζομπόλη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ο εκλιπών υπηρέτησε από διάφορες θέσεις ευθύνης το Συνεταιριστικό κίνημα αφήνοντας ανεξίτηλη την σφραγίδα της παρουσίας του. Συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στους οικείους του.

Εκ του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ένωση Μεσσηνίας”