Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Συγκρατημένες οι προσδοκίες των εμπόρων για τις γιορτές των Χριστουγέννων – Τι σημειώνει ο Γ. Πετρόπουλος για τον ανταγωνισμό από τα περίφημα «καλάθια» (video)

Κλειστή ήταν σήμερα η αγορά της Μεσσήνης καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος στέκεται απέναντι στο άνοιγμα των καταστημάτων “συμπλέοντας” με τις αποφάσεις της ΕΣΕΕ. Ο Γιώργος Πετρόπουλος παραθέτοντας τους λόγους με παρέμβασή του στην τηλεόραση Best, στάθηκε στην άδικη εφαρμογή του μέτρου «7 στα 7» που επιχειρείται να καθιερωθεί, καθώς όπως σημείωσε «οι Κυριακές προωθούν μόνον τα συμφέροντα των πολυεθνικών».

Παράλληλα έθιξε το ζήτημα του αθέμιτου ανταγωνισμού που προκύπτει μέσα από τα περίφημα «καλάθια» ειδικά τις γιορτές, περίοδο κατά την οποία οι επαγγελματίες προσδοκούν σε αναθέρμανση του αγοραστικού ενδιαφέροντος και την τόνωση του τζίρου των καταστημάτων τους. «Είναι ένα επικοινωνιακό τρικ που εφαρμόζεται στις μεγάλες πολυεθνικές και είναι σε βάρος των μικρών επιχειρήσεων» είπε.

Από την άλλη, οι επαγγελματίες αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του κόσμου που μέχρι τώρα είναι «σφιγμένος» στις αγορές του, καταβάλλουν προσπάθειές για χαμηλές τιμές με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης να σημειώνει όπτι στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις «τα ανταποδοτικά οφέλη για την κοινωνία είναι πολλά».

https://www.youtube.com/watch?v=VUq8nZm36qA&feature=youtu.be