Κυριακή
28
Νοέμβριος
TOP

Σύμβαση για την βελτίωση του δημοτικού φωτισμού σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους της Καλαμάτας

Σε βελτίωση του δημοτικού φωτισμού σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους της πόλης προχωρά ο Δήμος Καλαμάτας, μετά την υπογραφή από τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου Π.ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ – Π.ΓΡΟΥΣΟΥΖΑΚΟΣ Ο.Ε. με δ.τ. “ΕΡΓΟΔΟΜΗ”, σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΗΣ», προϋπολογισμού μελέτης 300.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

DSC 0221 Medium

Το εν λόγω έργο θα υλοποιηθεί σύμφωνα με την 65/2020 μελέτη της Δ.Τ.Υ., έχοντας λάβει έκπτωση 37,89%, με χρηματοδότηση από τα ανταποδοτικά τέλη ηλεκτροφωτισμού.

Μέσω του έργου προβλέπεται η βελτίωση του δημοτικού φωτισμού σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους και η συντήρηση των εγκαταστάσεων φωτισμού πόλης. Περιλαμβάνεται η προμήθεια και τοποθέτηση ιστών και φωτιστικών, η μετακίνηση υπογείου δικτύου ηλεκτροφωτισμού και η αντικατάσταση ιστών και φωτιστικών.

Οι περιοχές όπου θα γίνουν παρεμβάσεις, σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στη Φωτοτεχνική Μελέτη που συνοδεύει το έργο είναι:

  • Οδός Κουτσομητοπούλου (Ιστορικό Κέντρο)
  • Εργατικές Κατοικίες Καλαμάτας 7-8-9 (περιοχή Αγ. Τριάδας)
  • Πλατεία Φραγκόλιμνας
  • Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου
  • Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας