Δευτέρα
11
Δεκέμβριος
TOP

Συνάντηση με Τσουκαλά για την άνοδο στην Α2’ Εθνική πόλο Ανδρών για την ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Ανδρέα Τσουκαλά πραγματοποίησαν την Πέμπτη 24 Αυγούστου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας Καλαμαράς Γιάννης και ο προπονητής του τμήματος υδατοσφαίρισης Πετρόπουλος Κώστας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω του Αντιπεριφερειάρχη κου Ανδρέα Τσουκαλά για την επιτυχία του καλαματιανού πόλο μιας και η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας ανέβηκε στην Α2’ Εθνική κατηγορία κατακτώντας την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Φυσικά δεν παρέλειψαν να τον ευχαριστήσουν για τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κος Τσουκαλάς συνεχάρη τον πρόεδρο του σωματείου και τον προπονητή του τμήματος πόλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην Β’ Εθνική και της ανόδου στην Α2’ Εθνική Κατηγορία. Επίσης, ανέφερε ότι τόσο η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο και ο ίδιος θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2023-2024 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στην Α2’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.