Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Συνεχίζονται οι επαφές του Θανάση Βασιλόπουλου με πολίτες και φορείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συναντήσεις του Δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάση Βασιλόπουλου, με πολίτες και φορείς του Δήμου, συνεχίζονται.

Ο κ. Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», είχε το απόγευμα χθες, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της περιοχής και συγκεκριμένα με εκπροσώπους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, του Νομαρχιακού Τμήματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας. Κατά τις συναντήσεις υπήρξε γόνιμος διάλογος, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του συνδυασμού και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» ΣΕ ΑΡΙ, ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΙ ΘΟΥΡΙΑ

Από τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» ανακοινώνεται, επίσης, ότι έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στις έδρες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Άριος, Αρφαρών και Θουρίας, κατά τις οποίες ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος θα παρουσιάσει πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού καθώς και τα 10+1 έργα και δράσεις που αφορούν το σύνολο των  Κοινοτήτων του Δήμου. Σημειώνεται ότι ανά Δημοτική Ενότητα θα γίνει και παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων των Δ.Ε, καθώς επίσης και των υποψηφίων συμβούλων και προέδρων για τις Κοινότητες της εκάστοτε Ενότητας.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Άριος. Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην κεντρική πλατεία Θουρίας και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην κεντρική πλατεία Αρφαρών.