Δευτέρα
24
Ιανουάριος
TOP

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ με «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη

«Το Γάλα» το σπουδαίο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

«Μοναχικοί άνθρωποι είμαστε όλοι μας… Και φοβισμένοι. Κι άμα φοβάσαι ξεχνάς. Ξεχνάς ότι όλα θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς αν δεν υπήρχε αυτός ο φόβος…»

«Το Γάλα» με τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών Χρυσάνθης Δούζη, Πάρη Αλεξανδρόπουλου, Γιάννη Δρίτσα, Σοφίας Κουλέρα.

Μέχρι Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 (τελευταία παράσταση)

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00

Κάθε Κυριακή στις 20.00

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://greek.is/uFPV

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

Η Ρήνα και τα δύο παιδιά της, ο Αντώνης και ο Λευτέρης, επαναπατρισμένοι μετανάστες από την Τυφλίδα,  ζουν σε ένα ημιυπόγειο στην Κυψέλη. Στην καθημερινή τους πάλη για επιβίωση και ένταξη στο περιβάλλον τους, ο Αντώνης, ο μεγάλος γιος αποδεικνύεται πιο πρόθυμος και πιο φιλόδοξος. Δουλεύει σε ένα βενζινάδικο στη Λάρισα, τους στηρίζει οικονομικά και φαίνεται να έχει προσαρμοστεί εντελώς στη νέα τους πραγματικότητα.

Ο Λευτέρης, ο μικρότερος, χαμένος κάπου ανάμεσα στην παιδική του ηλικία και την εφηβεία, αν και στα είκοσι πια, νοσταλγεί πεισματικά το παρελθόν. Η παθολογική νοσταλγία του είναι το αποτέλεσμα ή ίσως και η αιτία της σοβαρής ψυχικής ασθένειας που έχει – βρίσκεται σε αρχικό στάδιο σχιζοφρένειας, παρακολουθείται από γιατρό και κοινωνική λειτουργό, αλλά δε συνεργάζεται, δεν παίρνει τα χάπια του, έχει παραισθήσεις και εξαφανίζεται για μέρες.

Στη Λάρισα ο Αντώνης αρραβωνιάζεται με τη Νατάσα, την κόρη του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου. Η κάθοδός του στην Αθήνα για γνωρίσει τη Νατάσα στους δικούς του, θα αποτελέσει το σημείο καμπής για τη ζωή όλων.

Το έργο είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, σερβικά και πολωνικά.

*Η παράσταση πραγματοποιείται με όρους λειτουργίας κλειστών θεάτρων (αμιγείς χώροι) και σε εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων που είναι σε ισχύ.

 

Πληροφορίες για προπώληση εισιτηρίων :

 

Τιμές εισιτηρίων
12 και 8 ευρώ

Προπώληση TicketMaster

Το ταμείο του θεάτρου λειτουργεί
Παρασκευή και Σάββατο  από τις 19:00
Κυριακή από τις 18:00

 

 
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Δημοσθένους 2, Καλαμάτα

Τηλ.επικοινωνίας: 2721082616