Σάββατο
2
Δεκέμβριος
TOP

Συνεχίζονται οι «ζυμώσεις» για την ένωση των δυο ποδοσφαιρικών σωματείων του Διαβολιτσίου

Ένα χωριό μια ομάδα είναι η ιδέα των δυο διοικήσεων και προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται εδώ και καιρό συζητήσεις και «ζυμώσεις» στο μέτωπο του Διαβολιτσίου.

Ο ΑΟΔ που υποβιβάστηκε φέτος από την Γ΄ Εθνική και Ολυμπιακός Διαβολιτσίου έβαλαν το πρωί της Κυριακής επί τάπητος όλα τα θέματα γύρω από την ένωσή τους και την εκπροσώπηση του χωριού με ένα σωματείο στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής Κατηγορίας Μεσσηνίας.

Οι ενδείξεις είναι θετικές καθώς οι συζητήσεις γίνονται σε φιλικό πλαίσιο και εφόσον ευοδώσουν καρπούς τότε θα έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, πιθανόν σύντομα. Πρόκειται άλλωστε για μια κίνηση που έχει εκληφθεί από όλες τις μεριές ως πολυεπίπεδα ωφέλιμη τόσο για τον αθλητισμό του χωριού που θα αποδώσει τα μέγιστα για τη νεολαία του στο μέλλον, όσο και για τα ίδια τα σωματεία.

Αυτό πάντως που κατέστη σαφές και στη σημερινή συνάντηση, καθώς έχουν προηγηθεί αρκετές ακόμη, είναι πως η μεν ομάδα του ΑΟΔ με την εμπειρία της τρίτης εθνικής και η δε ομάδα του Ολυμπιακού με την δική της συνεισφορά, εφόσον καταλήξουν υπό κοινή «σκέπη» θα μπορέσουν να παρουσιάσουν ένα σωματείο αρκετά δυνατό, με τη δική του ταυτότητα και φιλοσοφία…

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.