Τετάρτη
5
Οκτώβριος
TOP

Σύσκεψη συγκαλεί ο Πρωθυπουργός στο Μαξίμου για το Πύργος-Τσακώνα!

Αυτό που όλοι περίμεναν, έρχεται… Και έρχεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Στην αναζήτηση των συγκεκριμένων απαντήσεων και ενός οδικού χάρτη που θα οδηγεί άμεσα στην υλοποίηση του μεγάλου έργου Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα για να «κουμπώσει» το «δαχτυλίδι» των οδικών αξόνων στην Πελοπόννησο.

Ο Πρωθυπουργός μετά την επίσκεψή του στη Μεσσηνία και το αίτημα που τέθηκε σχεδόν από όλους, βάζει πρώτο στην ατζέντα ως τον επόμενο μεγάλο στόχο το οδικό αυτό τμήμα και συγκαλεί την Δευτέρα 4 Ιουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη.

Και αναμένεται να είναι όλοι εκεί…

Η πρόσκληση απευθύνεται προς τον πρ. Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ θα είναι εκεί οι αρμόδιοι από το Υποδομών, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Η αναβαθμισμένη σε κάθε επίπεδο σύσκεψη μάλιστα διαφαίνεται από το ότι έχουν κληθεί και οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, όπως και ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.

Παρόντες θα είναι και οι Βουλευτές Ηλείας της ΝΔ  Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Κώστας Τζαβάρας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, όπως και οι Βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.