Δευτέρα
24
Ιανουάριος
TOP

Τ. Κουζή: “Ένα νέο πρόσωπο θα μπορούσε να οδηγήσει το νέο σχήμα στη νίκη”

Στο επίκεντρο παραμένει ο Δήμος Καλαμάτας, με τις μειοψηφίες να συνεχίζουν τις διεργασίες για την δημιουργία ενός σχήματος που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο τις επόμενες εκλογές.

Την βούλησή της,  να μην είναι επικεφαλής του νέου σχήματος ,εξέφρασε προσκεκλημένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα», η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Καλαμάτα – Τόπος Ζωής» Τόνια Κουζή.

Λαμβάνοντας ωστόσο μέρος στις συζητήσεις, σημείωσε ότι πλέον έχει έρθει η ώρα να υπάρχει ένα ανοιχτό πλαίσιο, για το ποιος επιθυμεί να είναι επικεφαλής ή όχι, μέσα από τις μειοψηφίες,  χωρίς ωστόσο να είναι και αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας.

Η ίδια πάντως θεωρεί, ότι ένα νέο πρόσωπο, που θα μπορούσε όμως να δεχτεί και τους έμπειρους ανθρώπους που υπάρχουν, θα ήταν εκείνο,  που θα οδηγούσε το νέο σχήμα στην νίκη.

«Νομίζω ότι πάντοτε όταν πας να διεκδικήσεις και πας σε έναν αγώνα συγκεκριμένο, κρίνεις και τον αντίπαλό σου. Σε αυτή την ομάδα έχουμε ανθρώπους που έχουν την εμπειρία να βοηθήσουν έναν φρέσκο διαφορετικό άνθρωπο και όχι απαραίτητα μέσα από το δημοτικό συμβούλιο, ο οποίος να έρθει να αναλάβει την ηγεσία , ενώ την πρώτη προεκλογική περίοδο να δεχθεί ότι αυτές οι προσωπικότητες, δεν μπορούν να παραγκωνιστούν τελείως. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το κριτήριο της νίκης», υπογράμμισε η κ. Κουζή.

Όσον αφορά στην πορεία της δημοτικής αρχής, αφού σημείωσε ότι γίνονται διεκδικήσεις έργων , υπογράμμισε « παρότι έχει περάσει μια διετία ακόμα δεν είναι σαφής ο στόχος της», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι προκύπτουν ερωτηματικά για τις διαδικασίες, φέρνοντας παράδειγμα το έργο της ανατολικής γειτονιάς και ζήτησε πιο διαφανής διαδικασίες.