Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Τα «όπλα» της ΝΔ ένα μήνα πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Η μικρή ανάπαυλα για τις ημέρες του Πάσχα φτάνει στο τέλος της και τα κομματικά επιτελεία γνωρίζουν πια ότι ο καθαρός χρόνος που απομένει μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι ένας μήνας και κάτι.

Για τον λόγο αυτό εκτός από την πόλωση και τις σκληρές μάχες που θα δούμε το επόμενο διάστημα, με χτυπήματα και κάτω από την ζώνη αν χρειαστεί, τα κομματικά επιτελεία θα χρησιμοποιήσουν και άλλα «όπλα» όπως τον προγραμματικό λόγο για θέματα που απασχολούν τους πολίτες όπως η οικονομία, η ασφάλεια, η δικαιοσύνη αλλά και η μεσαία τάξη.

Η ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr προγραμματίζει την πρώτη προεκλογική της εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το κυβερνητικό της πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία στις 26 Απριλίου, με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι ο κεντρικός ομιλητής ενώ θα τον πλαισιώνουν και πρόσωπα που έχουν εργαστεί για την κατάρτισή του όλο αυτό το διάστημα. Ο Άκης Σκέρτσος, ο γ.γ. Συντονισμού, Θανάσης Κοντογεώργης, ο γραμματέας Προγράμματος, Χάρης Θεοχάρης θα βρίσκονται στο πλευρό του για να αναδείξουν όσα σχεδιάζει το κυβερνών κόμμα για τα επόμενα 4 χρόνια αν λάβει εντολή να κυβερνήσει και πάλι.

Διαβάστε την συνέχεια στο :newsbeast.gr