Σάββατο
9
Δεκέμβριος
TOP

Τα Winter lives συνεχίζονται στο Da luz wine bar and kitchen (pic’s & video)

Τα μουσικά χειμερινά ταξίδια συνεχίζονται στην πιο όμορφη περιοχή της πόλης. Η πάντοτε ελκυστική παραλιακή και το ατμοσφαιρικό Da luz wine bar and kitchen αποτελούν πόλο έλξης κάθε Παρασκευή και Σάββατο με εξαιρετικές live βραδιές.

Τα μουσικά σχήματα συνθέτουν το πιο ελκυστικό σκηνικό στο Da Luz Wine bar & Kitchen, που αποτελεί και φέτος αγαπημένο προορισμό διασκέδασης.

Το μουσικό σεργιάνι συντροφεύουν οι γαστρονομικές απολαύσεις της εξαιρετικής κουζίνας του Da luz wine bar and kitchen, όπου σε κάθε συνταγή αναδεικνύονται τα μεσσηνιακά προϊόντα

Κάθε Παρασκευή από τις 22:00 τα φώτα χαμηλώνουν η ατμόσφαιρα αλλάζει και η Ελένη Βαρσάμη μαζί με τον Γιώργο Ζούπινα, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Γρηγόρη Αγγελή παρουσιάζουν ένα μοναδικό ποτ πουρί παλιών και νέων αγαπημένων μουσικών επιτυχιών.

Μαζί τους στα κρουστά ο Σταύρος Βλάσσης και στα πνευστά ο Θανάσης Σταυριανέας.

Τα βράδια του Σαββάτου τη σκυτάλη παραλαμβάνει το ντουέτο των Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου και Κωνσταντίνας Καρόζη. Υπό τον μαέστρο Κώστα Αλεξόπουλο, η διασκέδαση κάθε Σάββατο απογειώνεται. Ώρα έναρξης 22:00.

DA LUZ WINE BAR AND KITCHEN

Τηλέφωνο κρατήσεων 6909 074 060