Πέμπτη
1
Δεκέμβριος
TOP

Τελικά… «κανένας δεν αγιάζει στο τόπο του»

Αίσθηση προκαλεί κάθε χρόνο στο πλαίσιο μιας από τις πλέον μεγάλες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων της Καλαμάτας, η επιλογή των υπευθύνων να αναθέσουν την κάλυψη και το τεχνικό μέρος της διοργάνωσης σε επαγγελματίες που δε δραστηριοποιούνται στην πόλη ή το νομό.

Σχολιάζοντας αυτήν τη… συνήθεια του σημαντικού πολιτιστικού φορέα, ο διευθυντής της τηλεόρασης BEST Νίκος Μπελογιάννης αφού υπερθεμάτισε στην αξία και το ρόλο του Λυκείου μίλησε με ονοματεπώνυμα και κάλεσε όλους όσοι έχουν την ευθύνη να σκεφτούν… διαφορετικά.

«Ποτέ, καμία εκδήλωση δεν έχει αναλάβει μια από τις 4 εταιρείες ηχητικών της πόλης ή εμείς που έχουμε από τις μεγαλύτερες πιστοποιήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο», είπε ο Νίκος Μπελογιάννης και συνέχισε μεταξύ άλλων. «Εμάς γιατί μας απαξιώνετε; Εμείς τι είμαστε; Βλάκες ή κατώτεροι; Κάποιες δουλειές που μπορούν να τις κάνουν Καλαματιανές εταιρείες, έπρεπε να τις δίνατε σε αυτούς τους ανθρώπους. Επιτέλους κατεβάστε τη μύτη σας να δείτε λίγο κι εμάς», τόνισε καταλήγοντας στον σχολιασμό του.