Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

Θα κατεβείτε υποψήφιοι, κύριοι; – Στηρίζουν Πάζιος, Κατσούλης αλλά δεν… ξεκαθαρίζουν

Την απόφαση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για αυτόνομη κάθοδο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την στήριξη στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούλη, χαιρετίζουν τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Πάζιος και Γιώργος Κατσούλης σε ανακοίνωσή τους. Ωστόσο εκείνο το οποίο δεν ξεκαθαρίζουν είναι το εάν θα κατεβούν υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο, όπως τέτοια πρόταση έχει άλλωστε κατατεθεί εδώ και ημέρες για να μπουν όλοι μέσα για να δώσουν την «μάχη».

Η ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ:

Χαιρετίζουμε την απόφαση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής που υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος για αυτόνομη κάθοδο στις Περιφερειακές εκλογές, αποφάσισε την στήριξη του Μεσσήνιου γιατρού, μαιευτήρα – χειρουργού γυναικολόγου, πολιτικού επιστήμονα – διεθνολόγου, Δημήτρη Κουτσούλη για την θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου!
Η απόφαση να δημιουργηθεί μια ισχυρή αυτόνομη παράταξη από τα σπάργανα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι τολμηρή και γενναία.
Το Κίνημα της λαϊκής συμμετοχής, του Δημοκρατικού προγραμματισμού και της αποκέντρωσης που θεμελίωσε και ενίσχυσε διαχρονικά με εμβληματικές πρωτοβουλίες (Καποδίστριας, Καλλικράτης) τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης κάνει το πρώτο βήμα για την αναγκαία αλλαγή σελίδας.
Προς ένα νέο “παράδειγμα” διοίκησης και διαχείρισης, με στόχο μια αποτελεσματική, δημοκρατική, πράσινη και “έξυπνη” Περιφέρεια Πελοποννήσου!
Θα είμαστε στο πλευρό του Δημήτρη Κουτσούλη, που με την εντιμότητα, το ήθος, την ακεραιότητα και την επιστημοσύνη του θα ηγηθεί του κοινού μας αυτού αγώνα.
Απευθύνουμε ανοιχτό Δημοκρατικό κάλεσμα, σε όλες τις δυνάμεις που βρίσκονται εγκλωβισμένες ή θαμπωμένες, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας ώστε να συνδιαμορφώσουμε την Πελοπόννησο των προσδοκιών μας!
Τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Γιώργος Κατσούλης
Γιάννης Πάζιος