Παρασκευή
12
Ιούλιος
TOP

Θερμό καλωσόρισμα του δημαρχου Καλαμάτας σε πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Πρωτοετείς φοιτητές/τριες του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, καλωσόρισε στην πόλη, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, προσκεκλημένος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στον Αντικάλαμο την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021.

Απευθυνόμενος στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες, ο Δήμαρχος αφού τους ευχήθηκε καλές σπουδές και καλή διαμονή στην πόλη μας, τόνισε πως η Καλαμάτα είναι μια πόλη που εκτός από όμορφη, φιλόξενη και με σύγχρονες υποδομές, είναι και μια πόλη που επενδύει στις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία, έχοντας στραμμένο το βλέμμα της στο μέλλον. Ο κ. Βασιλόπουλος μίλησε για τη μεγάλη οραματική διεκδίκηση του Δήμου, για τη συμμετοχή του στις 100 έξυπνες και κλιματικά ουδέτερες πόλεις της Ε.Ε., ενώ υπογράμμισε ότι ο Δήμος έχει αναπτύξει μια σημαντική συνεργασία με το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με σκοπό την υποστήριξη της προσπάθειας αυτής.

DSC 0295 Medium

«Να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες και τη γνώση που το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, οι Σχολές εδώ στην Καλαμάτα προσφέρουν. Να αξιοποιήσετε την εξαιρετική ακαδημαϊκή κοινότητα που διαθέτει το Πανεπιστήμιο», ανέφερε ο Δήμαρχος εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «την Καλαμάτα θα την αγαπήσετε».

Την εκδήλωση άνοιξε ο εκ μέρους του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο Πρόεδρος Οδυσσέας Σπηλιόπουλος, ενώ παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, παραρτήμα Πελοποννήσου, Πάνος Κρητικός, ο Γεν. Γραμματέας του Ο.Ε.Ε. Γιάννης Μαρινόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας.