Τετάρτη
2
Σεπτέμβριος
TOP

Θρήνος στη Μεσσηνία: Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος Στέφανος Αργυρόπουλος «Ρουσούλας Ντίντης»

Βαρύ πένθος σκόρπισε στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Καλαμάτας και ολόκληρης της Μεσσηνίας η είδηση του θανάτου του Στέφανου Αργυρόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Ο εκλιπών, που ήταν ευρύτερα γνωστός στα γήπεδα με το προσωνύμιο «Ρουσούλας Ντίντης», έδωσε τους τελευταίους έξι μήνες μια δύσκολη και άνιση μάχη με την ασθένεια. Άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο Στέφανος Αργυρόπουλος υπήρξε ένας από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της γενιάς του, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στα μεσσηνιακά γήπεδα αλλά και πέρα από αυτά.

Με τη φανέλα της Καλαμάτας αγωνίστηκε για μία πενταετία, από το 1970 έως το 1975, αποτελώντας μέλος της «Μαύρης Θύελλας» σε μια ξεχωριστή εποχή για τον σύλλογο. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Παμίσου Μεσσήνης, όπου αγωνίστηκε από το 1976 έως το 1980.

Παράλληλα, αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες εκτός Μεσσηνίας, αφήνοντας παντού θετικές εντυπώσεις τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όσο και για τον χαρακτήρα του.

Ο Στέφανος Αργυρόπουλος ήταν πατέρας του επίσης γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Αργυρόπουλου («Κόλκα»), συνεχίζοντας έτσι την ποδοσφαιρική παράδοση της οικογένειας.

Η απώλειά του αφήνει ένα σημαντικό κενό στην αθλητική οικογένεια της Μεσσηνίας, καθώς οι άνθρωποι που τον γνώρισαν και συνυπήρξαν μαζί του στα γήπεδα κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις από την ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 18:00, στην εκκλησία στα Λέικα Καλαμάτας.

Το Best-Tv.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι, Στέφανε…