Τρίτη
29
Νοέμβριος
TOP

Τη Μ. Τέταρτη στην Πύλο η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, ως  Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  της  Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η  διανομή θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, στο Δημαρχείο στην Πύλο από 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι:

Είδη παντοπωλείου (ελαιόλαδο, φακές, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κονσέρβες, φασόλια), είδη μαναβικής (κρεμμύδια, πατάτες, λεμόνια), κρέατα(χοιρινό, μοσχάρι), καθαριστικά(σκόνη πλυντηρίου, χλωρίνη), κ.λ.π.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους, καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό  πληρεξούσιο.

Κατά την διανομή, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από τον covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ στα παρακάτω τηλέφωνα:

2723360230 (Γιαλλελή Αναστασία), 2723360246 (Σκόκου Αντωνία) και 2763360017 (Κουρούπη Μαρία).