Δευτέρα
20
Μάρτιος
TOP

Τι σημείωσε για τα ζητήματα της Αρκαδίας και την πολιτική κατάσταση ο Νίκος Γιαννακόπουλος (video)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ενόψει  μίλησε ο πολιτευτής της ΝΔ στην Αρκαδία Νίκος Γιαννακόπουλο, ξεδιπλώνοντας και τους προσωπικούς τους στόχους, εστιάζοντας στο δημογραφικό και την ανάγκη στήριξης των νέων προκειμένου να μείνουν στον τόπο, αφού και η Αρκαδία, έχει μειώσει αρκετά τον πληθυσμό της.

Ο κ. Γιαννακόπουλος στάθηκε στο ζήτημα του Μαινάλου και όλων όσα προωθούνται, τονίζοντας πως θα κινηθεί διεκδικητικά στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ υπενθύμισε πως κατόπιν ενεργειών του υλοποιήθηκε στο νομό ένα πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος συνολικού ύψους 3 εκατ. ευρώ για τους καθαρισμούς των δασών. Στις διεκδικήσεις του είναι και η αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κτηματολογίου, καθώς και εκείνα του πρωτογενούς τομέα με την προσπάθεια για δημιουργία Ινστιτούτου εκπαίδευσης των αγροτών.

Χαρακτηριστικά ήταν όσα σημείωσε ο πολιτευτής και για τις τρέχουσες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, τονίζοντας πως με την πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ, δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία στη ΝΔ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει μια σειρά από ζητήματα και φυσικά να κάνει απολογισμό. «Μετά από 12 χρόνια πρώτη φορά οι συνταξιούχοι θα δουν μικρή μεν, αλλά αύξηση στις συντάξεις τους.

Επίσης, έρχεται η αύξηση του κατώτατου μισθού. Πρέπει να γίνουν κι άλλα σε ό,τι έχει να κάνει με την ακρίβεια, ναι, όμως η κυβέρνηση έχει καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια ήδη, και ας μην ξεχνάμε πως η μια κρίση, διαδέχθηκε την άλλη. Η πανδημία, οι πόλεμος, οι επιπτώσεις του και παρ’ όλα αυτά η κυβέρνηση που έπρεπε να εφαρμόσει το πρόγραμμά της αλλά και να ανταπεξέλθει σε αυτές τις πολλαπλές κρίσεις δεν άφησε χωρίς στήριξη τους πολίτες», είπε με νόημα ο κ. Γιαννακόπουλος.