Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Τι σημείωσε το μέλος του ΔΣ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Γιάννης Δούζης για το σοκαριστικό έγκλημα στην Πάτρα (video)

Με το κουβάρι της υπόθεσης μυστηρίου με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψή της μητέρας από τις αρχές, το πανελλήνιο είναι σοκαρισμένο. Η ιστορία όπως εξελίσσεται εξέπληξε πολλούς ακόμα και εκείνους που έχουν δει και αντιμετωπίσει πολλά λόγω επαγγέλματος. «Είναι σοκαριστικό ακόμα και για εμάς… δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε ούτε κι εμείς!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Δούζης μέλος του Δ.Σ. Ιατροδικαστικής υπηρεσίας. «Αποτελεί μοναδικό περιστατικό για την Ελλάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλοι οι συνάδελφοι έχουν κάνει σωστά τη δουλειά τους» συμπλήρωσε.

Για το κυνήγι των απαντήσεων σημείωσε πως δεν ήταν καθόλου εύκολο καθώς πρόκειται «για ένα περιστατικό που ξεκίνησε μετά τον θάνατο του τρίτου παιδιού και δεν είχε κανείς σκεφθεί κανείς ότι πρόκειται για ένα περιστατικό που θα οδηγηθεί σε εγκληματική ενέργεια.»

Για την Κεταμίνη που βρέθηκε στις εξετάσεις των παιδιών σημείωσε πως πρόκειται για ουσία «που χρησιμοποιείται για κτηνιατρικές… … χρησιμοποιείται ακόμα και για καταπολέμηση της κατάθλιψης και μην ξεχνάμε ότι πλέον αποτελεί και το ψυχαγωγικό ναρκωτικό, ενώ γίνονται αναφορές και για χάπια βιασμού…» τονίζοντας πως πρόκειται για ένα φάρμακο επικίνδυνο που «δεν είχε καμία δουλειά» στον οργανισμό του μικρού παιδιού.

Εξίσου σημαντικό το ερώτημα αν μετά από τόσα χρόνια μπορούν να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δυο παιδιών στην τραγωδία της Πάτρας, Ο κ. Δούζης τόνισε πως όλα εξαρτώνται από τα δείγματα που είχαν ληφθεί τότε και τα οποία δύναται να αξιοποιηθούν.