Κυριακή
2
Οκτώβριος
TOP

Τις 14 μεταγραφές έφθασε η Μαύρη Θύελλα – Εν αναμονή των αποφάσεων για την αδειοδότηση και το πιθανό «παράθυρο» για μεταγραφές ελεύθερων

Στην αυλαία της θερινής μεταγραφικής περιόδου η «Καλαμάτα» έκανε δυο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις, προσθέτοντας στο δυναμικό της τους βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές Bάλισον Νεμ και Σίντνεϊ Ματέου, συμπληρώνοντας 14 μεταγραφές μέχρι σήμερα.

Διαβάστε εδώ

Η Καλαμάτα έδωσε τα χέρια με τους Βραζιλιάνους Σίντνεϊ Ματέους και Βάλλισον Νεμ

Η ενίσχυση όμως είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί καθώς η ομάδα αναμένει τις αυριανές, εκτός απροόπτου, εάν δηλαδή θα υπάρξει διαφοροποίηση στους περιορισμούς με την αδειοδότηση με απόφαση UEFA και στο πιθανό «παράθυρο» που θα ανοίξει για τις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών (η περίοδος ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου).

Στο μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα ενώ ετοιμάζεται για το τρίτο φιλικό της χρονιάς. Αντίπαλος ο Ολυμπιακό Βόλου. Το ματς θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας εκτός απροόπτου καθώς δεν αποκλείεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Αυτό αναμένεται να οριστικοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 2/9.