Τετάρτη
29
Ιούνιος
TOP

Της ΝΔ το… ανάγνωσμα

γράφει ο Επίτροπος

Κάποιοι στη ΝΔ έχουν… ξεφύγει τελείως και πατάνε σε 2-3-4 βάρκες και βάλε. Αρκεί να κάνουν τη δουλειά τους ή μπορεί να βλέπουν έτσι και την επόμενη ημέρα (;)

Και για να μην ψάχνετε… Μιλάω για στελέχη της ΝΔ και μάλιστα… καλοβολεμένα.

Το πρώτο στέλεχος είναι μάλιστα γυναίκα “καλοβολεμένη” και αυτή “παρκαρισμένη” μάλιστα σε θέση που κάνει συνεχώς… διακοπές. Αυτό θα μου πείτε τώρα είναι πρωτόγνωρο; Δίκιο έχετε, αλλά αυτό το στέλεχος να πάει να ψηφίσει στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ και μάλιστα δύο φορές -μία για πρόεδρο και μία για νομαρχιακή επιτροπή- πιστεύω ότι πάει πάρα πολύ.

Ο άλλος, αφού κουνάει συνεχώς μια δημοσκόπηση που έχει και τον δείχνει πρώτο, τώρα…απαρνιέται (σήμερα) τη Νέα Δημοκρατία και το παίζει και υπερκομματικός! Την στιγμή που το κόμμα αυτό, του τα έχει δώσει όλα μέχρι και “παράγκα” του έφτιαξε!!!

Βέβαια, είναι πολύ πικρό να είσαι πρώτος και σε άλλες δημοσκοπήσεις πριν από πολύ καιρό και τελικά να τερματίσεις δεύτερος με το ζόρι και καταϊδρωμένος και να μη θέλεις να καταλάβεις ότι πρέπει να αποσυρθείς από αυτή την διεκδίκηση διότι στο τέλος κινδυνεύεις να γελοιοποιηθείς, εκτός και του το απαιτεί γυναίκα του.

Δεν είναι τυχαίο εξοχότατε, ότι σήμερα αποθέωσαν τον Σώρρα που βγήκε από την φυλακή.

Και τελικά δεν είναι τίποτα τυχαίο…για ότι τραβάμε!

Δείτε εδώ