Σάββατο
24
Σεπτέμβριος
TOP

Το… αδιαχώρητο τον Αύγουστο στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας – Αφίχθησαν και αναχώρησαν 67.231 άτομα! (video -πίνακας)

Κάτι περισσότερο από ικανοποιητική ήταν τον Αύγουστο η κίνηση στον κρατικό αερολιμένα της Καλαμάτας, καθώς αφίχθησαν 31.484 επιβάτες και αναχώρησαν 35.747, αποδεικνύοντας την μεγάλη δυναμική του φορέα στην τουριστική κίνηση του νομού και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου.

Τακτικές πτήσεις, αεροταξί, ελικόπτερα. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο αεροδρόμιο, προέρχονταν από Αλβανία, Αρμενία, Αυστρία, Βέλγιο, Μπρουνέι, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία και Μαυροβούνιο, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ηνωμένο Βασίλειο.
Σε ό,τι αφορά στους τουρίστες, αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο ποσοστό και τον Αύγουστο αναλογούσε στους Βρετανούς, καθώς ήρθαν στη Μεσσηνία 9.263 και αναχώρησαν 9.398, ακολούθησαν δυναμικά… στη δεύτερη θέση οι Γερμανοί καθώς αφίχθησαν 6.183 και αναχώρησαν 6.640 και στην τρίτη θέση οι Ιταλοί με 4.203 αφίξεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και 5.079 αναχωρήσεις. Αρκετοί ήταν επίσης οι Αυστριακοί, αλλά και οι Γάλλοι.

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Στατιστική αεροπορική κίνηση Αυγούστου