Δευτέρα
26
Σεπτέμβριος
TOP

Το Alma Sport βράβευσε τρεις αθλητές του Μεσσηνιακού ΓΣ που το 2021 ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους (video)

Με βραβεύσεις αποχαιρέτησε την χρονιά που πέρασε ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος με τον χορηγό του τμήματος στίβου, τα καταστήματα ALMA SPORT να τιμούν τους αθλητές του ιστορικού σωματείου που ξεχώρισαν το 2021.

“Η μια γενιά διαδέχεται την άλλη και συνεχίζεται η εκπαίδευση των παιδιών, η μόρφωση των προπονητών, καθώς και η στήριξη από τους ανθρώπους που για πολλά χρόνια συντηρούν και μεγαλώνουν συνεχώς το Τμήμα Στίβου.

Μεγάλη συγκίνηση για όλους μας η χθεσινή 31.12.2021 βράβευση των τριών αθλητών μας που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους αγώνες με εντυπωσιακές επιδόσεις. Δίπλα στους τιμώμενους Νικόλαο Ζαχαρέα και Γεώργιο Βασιλογιαννακόπουλο, βρέθηκαν τα «Ιερά τέρατα» του Στίβου, σαν τους Δημήτρη Πουλόπουλο, Λούη Τσάτουμα, Θοδωρή Χάντζο και Τάκη Κάβδα που πλέον από άλλα μετερίζια στηρίζουν τη νέα γενιά και την καμαρώνουν που ανεβαίνει επίπεδο και προβάλλει πανελλαδικά την Πελοπόννησο, την Καλαμάτα και τον Μεσσηνιακό.

Δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο Λάμπρος Μπακούρος και την βράβευση του παρέλαβε ο Θοδωρής Χάντζος. Η Χορηγός εταιρία εμπορίας αθλητικών ειδών, το πασίγνωστο ALMA SPORT, το οποίο 40 χρόνια τώρα στηρίζει ποιοτικά την αθλητική δράση και τους αθλητικούς  υλλόγους, επέλεξε στο κλείσιμο του 2021 να τιμήσει αυτούς που διακρίθηκαν περισσότερο και πρόβαλαν τον αθλητισμό της Καλαμάτας.

Τους χάρισε αθλητικό υλικό σε μια λιτή τελετή στο τέλος της οποίας ο Παναγιώτης Στασινόπουλος, 26° Πρόεδρος του Μεσσηνιακού στα 134 χρόνια ζωής του, αφού συνεχάρη τους αθλητές, ευχαρίστησε την Χορηγό εταιρεία και προσέφερε στους τιμώμενους και στον Κ. Κατσίποδα, εκπρόσωπο του ALMA SPORT ECONOMY, τον «Πάπυρο Τιμής», μια εξαιρετική τιμή που καθιερώθηκε από τον Μεσσηνιακό το 2021 και με αυτή θα τιμώνται στο μέλλον
αξιόλογοι άνθρωποι.”