Κυριακή
26
Μάρτιος
TOP

Το εντυπωσιακό πέρασμα του “Τhe Kings Riders Club” από την Πύλο

Το Ιερό Προσκύνημα της Ζωοδόχου Πηγής στη Σγράπα και την Πλατεία Νέστορος επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί περισσότερα από 50 μέλη της Ομάδας “Τhe Kings Riders Club”, μαζί με εκπροσώπους των “Μοτοανεξάρτητων Μεσσηνίας” και των “Φίλων της μοτοσυκλέτας Καλαμάτας”.

Οι λάτρεις των εντυπωσιακών μηχανών, οι οποίες κατέφτασαν μπροστά στο Δημαρχείο λίγο μετά τις 12 με μουσική και αναμνηστικά δώρα, θέλησαν να συναντήσουν το Δήμαρχο Παναγιώτη Καρβέλα και να μιλήσουν για το ταξίδι τους στη Μεσσηνία.

Ο ίδιος στο χαιρετισμό του είπε μεταξύ άλλων:

“Σας αποκαλώ “φίλους”, γιατί έτσι σας θεωρούμε πλέον, Φίλους της Μεσσηνίας και δη της περιοχής μας, της Πυλίας. Η επίσκεψή σας, δίνει μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητα της πόλης, σε μια περίοδο που όλοι το έχουμε πραγματικά ανάγκη, μπροστά σε ένα χειμώνα που φοβόμαστε πως θα είναι απαιτητικός.

Εύχομαι να απολαύσετε στο έπακρο τη βόλτα σας στην περιοχή και να μη διστάσετε να ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια ή όποιες πληροφορίες χρειαστείτε.

Εμπλουτίστε τη μνήμη σας με τις εικόνες της θάλασσας, των φυσικών τοπίων και των ιστορικών μας μνημείων και κρατήστε την Πύλο για πάντα στην καρδιά σας.

Μακάρι τα όσα δείτε σήμερα, να δώσουν το έναυσμα για να ξαναέρθετε σύντομα με τις οικογένειές σας. Δε σας αποχαιρετάμε λοιπόν, σας λέμε απλά “εις το επανιδείν!”.