Δευτέρα
27
Μάρτιος
TOP

Το Επιμελητήριο Λακωνίας στην έκθεση τροφίμων 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο Mec Παιανίας – Συμμετοχή Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica στο Βερολίνο

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023 στο Mec Παιανίας.

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους τόσο στην εγχώρια όσο και διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών, να συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις με μεγάλες εταιρίες από τον κλάδο του χονδρικού εμπορίου, της εστίασης, των ξενοδοχείων, με διανομείς τροφίμων, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους δωρεάν και διαδικτυακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς και να πραγματοποιήσουν απεριόριστα ραντεβού με buyers από την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν open space επαγγελματικά σεμινάρια και στοχευμένα workshops που στόχο έχουν να ενημερώσουν τους επαγγελματίες του κλάδου. Στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ πραγματοποιούνται δράσεις γευσιγνωσίας και food pairing δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να γευτούν τα εξαιρετικά προϊόντα των ελλήνων παραγωγών. Η αγαπημένη εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» κι ο chef Κώστας Μπουγιούρης παρουσιάζουν συνταγές από όλη την Ελλάδα.

Το ελάχιστο εμβαδόν του περιπτέρου ανέρχεται στα 24m2 / 4 εκθέτες. Το κόστος ανά τμ ανέρχεται σε 120,00€ πλέον ΦΠΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καταβάλει το ποσό των 300,00€ με ΦΠΑ/επιχείρηση.

Παρακαλούνται οι  ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη  όπως αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι 19/01/2023 στο e-mail [email protected] . Βασική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2023. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρία για το κλείσιμο του περιπτέρου τους.

Πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα www.expotrof.gr

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2733022279 εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος ή εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη.

Συμμετοχή Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica που θα διεξαχθεί 8-10 Φεβρουαρίου 2023 στο Βερολίνο, το Επιμελητήριο Λακωνίας, εκτός από την κάλυψη του 50% του κόστους συμμετοχής από την Περιφέρεια, θα συμβάλει στη μείωση του κόστους (για το υπόλοιπο 50%) με την καταβολή 500,00€ με ΦΠΑ για την κάθε επιχείρηση/μέλος του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο email [email protected]  και στο Επιμελητήριό μας στο email [email protected], έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023. Προϋπόθεση για την καταβολή της επιχορήγησης είναι η εξόφληση των συνδρομών προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2023 ή η κατάθεση αιτήματος διακανονισμού.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων, που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ανέρχεται στις δέκα (10), ήτοι δύο (2) ανά Περιφερειακή Ενότητα. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό,  περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.  Ως εκ τούτου, λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί μεν η αναφερόμενη σειρά προτεραιότητας, αλλά παράλληλα, θα πρέπει εντός τριών ημερών από τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής να κατατεθεί και το ποσό της εγγραφής. Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό αυτό επιστρέφεται μόνον στην περίπτωση αναπλήρωσης της θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:

Περιφέρεια Πελοποννήσου: 2713610171 κα Καράμπελα

Επιμελητήριο Λακωνίας 2733022279 εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος ή εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη.