
Το Taste Atlas μοιράζεται συχνά γαστρονομικές προτάσεις από όλο τον κόσμο, δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερη «αδυναμία» στην ελληνική κουζίνα.
Ο γαστρονομικός οδηγός, άλλωστε, μοιράζεται συχνά τις λίστες του αναδεικνύοντας τις καλύτερες κουζίνες, τα καλύτερα πιάτα κάθε κατηγορίας αλλά και τις καλύτερες περιοχές για φαγητό σε όλο τον κόσμο.
Συχνά ξεχωρίζει και αφιερώνει τις αναρτήσεις του στα social media σε πιάτα ή ποτά που κάνουν εντύπωση για την ιδιαιτερότητά τους στους πολίτες του κόσμου.
Αυτή τη φορά ξεχώρισε ένα ιδιαίτερο ελληνικό κέρασμα που έχει την ιδιαιτερότητα να αποτελεί γλυκό αλλά και ποτό. Πρόκειται για το γνωστό μας, παραδοσιακό υποβρύχιο βανίλια.
Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του iefimerida.gr πατώντας εδώ