Δευτέρα
22
Ιούλιος
TOP

Το ΙΝΚΑ καλεί σε εβδομαδιαίο μποϊκοτάζ προϊόντων με αυξημένες τιμές

Κάνει πράξη την προειδοποίησή του το ΙΝΚΑ, ανακοινώνοντας πως ξεκινάει μποϊκοτάζ στα τυροκομικά, γαλακτοκομικά, γάλατα, γιαούρτια, από 13 Φεβρουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου 2023, ως αντίδραση στην ακρίβεια που υπάρχει στην αγορά τροφίμων και ιδιαίτερα στα προϊόντα γάλακτος.

Για μία εβδομάδα από σήμερα, το ΙΝΚΑ καλεί τους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν γαλακτοκομικά, γάλατα και γιαούρτια, με σκοπό τη μείωση των τιμών τους .Το ΙΝΚΑ θα καλεί σε εβδομαδιαίο μποϊκοτάζ τους καταναλωτές για διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων που παρατηρούνται ανοδικές τιμές, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και, ενώ το καλάθι του νοικοκυριού επεκτείνεται με εννέα κατηγορίες και πλέον θα περιλαμβάνει 60 κατηγορίες προϊόντων, εν αναμονή βρίσκονται οι καταναλωτές και για το market pass. Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει εντός της εβδομάδας και θα αφορά 8.500.000 πολίτες

Στο καλάθι του νοικοκυριού θα προστεθούν ακόμη δύο καλάθια. Το σαρακοστιανό, με την έναρξη της Σαρακοστής και το πασχαλινό, καθώς θα μπαίνουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα.

πηγη ertnews.gr