Κυριακή
27
Νοέμβριος
TOP

Το «Λαδορίγανη ΑΠΟ ΤΟ 1986» σε νέο χώρο με την ίδια αδιαπραγμάτευτη ποιότητα… (pic’s)

Σε μία χρονιά που πρωτοφανείς νέες δυσκολίες προστέθηκαν, όπως η ενεργειακή και η πληθωριστική κρίση, το επιχειρείν δείχνει το δρόμο στο μέλλον. Επιχειρήσεις που επιμένουν να υπερβαίνουν τις προκλήσεις και τις δυσκολίες και να πορεύονται με στόχο την ευημερία και τη δημιουργία διατηρήσιμης απασχόλησης. Αυτή η φιλοσοφία της υγιής επιχειρηματικότητας διακρίνει και τον Χρήστο Γάτση που υλοποιώντας τα δικά του σχέδια συνεχίζει μια παράδοση 36 χρόνων.


Το κατάστημα «Λαδορίγανη ΑΠΟ ΤΟ 1986» στην περιοχή του Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας πλέον σε νέο χώρο συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει κάτι περισσότερο από μια απλή πρόταση γρήγορου φαγητού.

Αγαπημένες ελληνικές γεύσεις με ντόπιες πρώτες ύλες και ποιότητα αδιαπραγμάτευτη χαρακτηρίζουν το ψητοπωλείο «Λαδορίγανη ΑΠΟ ΤΟ 1986» που πλέον εξυπηρετεί την εκλεκτή πελατεία του σε έναν καλαίσθητο χώρο στην πλατεία 23ης Μαρτίου, η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε επίσημα από σήμερα και καθημερινά με take away ή delivery θυμίζει σε όλους πως στην Καλαμάτα το σουβλάκι είναι …οικογενειακή υπόθεση!